HvdHelm-130217-164432-3033 copy

Wesley verkaart, ofwel Double U-V, is geboren in 1992 in Den Haag. Op zijn 12e kreeg hij interesse voor housemuziek, doordat hij veel live-sets luisterde van dj’s op de radio. Die interesse breidde zich uit tot iets wat hij ook wilde. En zo kocht hij op zijn 12e zijn eerste mixer en een dubbele cd-speler. Vanaf dat moment was hij iedere dag na schooltijd bezig met muziek.

Na twee jaar wist Wesley dat hij zich verder wilde ontwikkelen als dj. En zo is hij gaan draaien op schoolfeesten, trouwerijen en bedrijfsfeesten.

In het laatste schooljaar van de middelbare school heeft hij op zijn eigen eindschoolfeest van het Segbroek College gedraaid in de ASTA. Dit was zijn eerste succes voor het grote publiek.

Nadat hij gedraaid heeft op een bedrijfsfeest bij Beachclub Habana in Kijkduin wordt hij gevraagd om een keer in Café Ancee te draaien. Sindsdien heeft hij daar 3 jaar lang iedere vrijdagavond achter de dj-booth gestaan. Daarnaast heeft hij voor een aantal 16+ feesten gedraaid in Club Westwood. Zo werd hij ook geboekt door S&T Events. Dit was zo’n succes dat Wesley de resident is van ieder feest dat S&T organiseert.

Tegenwoordig zie je Double U-V regelmatig draaien in het centrum van Den Haag. Hij is één van de residents bij de Millers!

Uiteraard volgen er nog veel meer feesten! Check hiervoor zijn agenda.

Advertisements